dvokrevetna1

 

 

 

Располагаме со 24 двокреветни, трокреветни соби и апартман, бесплатен сопствен паркинг, 24 часовна собна послуга и 24 часовно обезбедување.

Собите се опремени со сопствена бања, клима уред (мини бар), ТВ со кабелска програма, климатизација, фен, телефон, 24 часовна безжична интернет конекција и централно затоплување
Бесплатно! Едно дете под 8 години престојува бесплатно кога се користи постоечко легло.

•    За едно дете од 8 до 14 години во дополнителен кревет се наплаќа 10 Евра за една ноќ.
•    За  постаро дете од 14 години или возрасен во дополнителен кревет се наплаќа 20 Евра за една ноќ.
•    Барањето на било каков вид на екстра кревет или детско креветче, треба да биде потврдено од страна на менаџментот.
•    Максималниот број на помошни легла во соба е 1.
•    Додатоците не се пресметуваат автоматски во вкупните трошоци и ќе треба да се платат одделно во текот на вашиот престој.

  22050732 22051003 22065889 22065905

  22067232 22067237 22067238 22067240

  22067243 27363053 27363141 27363208

  27363550 27363659 27363690 33518845